...continuļteit in veiligheid
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven BHV / VCA / Veiligheidstrainingen
Risico Inventarisatie & Evaluatie

 


Ondernemen is risico's lopen
Een ondernemer loopt risico's; dat weet u als geen ander. Het product waarin u investeert, moet aanslaan. Uw klanten moeten betalen, er moet niet ingebroken worden in uw bedrijf. Uw bewoners moeten zich veilig kunnen verplaatsen in uw zorginstelling. Allemaal risico's. Dat hoort nu eenmaal bij het ondernemerschap. Zolang alles goed gaat, verdient u er met uw personeel een aardige boterham mee.

 Kent u alle risico's?
Ook voor uw personeel en uw materieel? Maar wat als er plotseling een ongeval met een machine gebeurt? Een medewerker gevaarlijke stoffen binnenkrijgt? Of als iemand uitvalt omdat hij of zij te zwaar werk heeft, of te veel?  

Dan staat de productie of verzorging stil, of u moet het met een persoon minder doen. Daar komen nog de reparaties en ziektekosten bij. En het brengt uw goede naam in gevaar. Kortom, behoorlijke risico's.  
 


Met een RI&E zet u deze risico's op een rij. Zo kunt u ze gericht aanpakken!
U heeft vast wel eens gehoord van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie, ofwel RI&E. Een RI&E is eigenlijk twee dingen: een LIJST met alle risico's in uw bedrijf, en een PLAN voor het oplossen ervan. Met die twee kunt u de risico's voor uw personeel en uw bedrijf terugdringen. En dus ook het financiële risico.  


 

 


De RI&E is VERPLICHT voor iedere ondernemer met personeel!
De RI&E is Belangrijk. Zo belangrijk dat de overheid de RI&E via de Arbowet verplicht heeft gemaakt voor alle ondernemers met personeel: Inspectie SZW controleert hier dan ook op.Safeinspect neemt u graag deze zorg uit handen!  
 


Onze veiligheidskundigen zijn in staat de risico´s binnen uw onderneming/ instelling in kaart te brengen, en kunnen u adviseren hoe eventuele risico´s weg te nemen ofwel tot een aanvaarbaar niveau terug te brengen.  
 


Neem gerust contact met ons op!

VCA cursussen
Klik hier voor beschikbare cursussen
BHV cursussen
Klik hier voor beschikbare cursussen
Veiligheidstrainingen
Klik hier voor beschikbare cursussen

NIEUWS